Takarítás

Mindegy, hogy otthoni vagy ipari takarításról van szó, biztos, hogy rendszeresen kell őket csinálni, fárasztóak és rendkívül időigényesek. Melyikre szeretnél egy kényelmesebb, hatékonyabb megoldást találni?

 

Magánlakás takarítás

Mostantól házhoz megy a piperetakarítás, a felújítás utáni takarítás, sőt, a fárasztó ablaktakarítás is.

Ipari tisztítás

Speciális tudást igénylő ipari ingatlan-, irodatakarítás, valamint irodaház- és apartman takarítás rugalmasan.

Az otthoni takarító szolgáltatásainkat Neked ajánljuk, ha:

 • minden nagyobb takarítás után úgy érzed magadat, mintha kifacsartak volna, és másra sem vágysz, csak, hogy hagyjon mindenki békén és végre kipihenhesd magad
 • már a felújítás/festés előtt vagy alatt a feláll a szőr a hátadon, a „romok” renoválásának gondolatától
 • szeretnéd magad megkímélni attól, hogy minden takarítással töltött percnél érezd, ahogy a hátad egyre jobban görnyedni kezd, és a kezed mindvégig bűzlik a sok vegyszerszagtól
 • nem akarsz lemondani a közös családi programokról, a gyerekekkel és a pároddal töltött értékes időről a takarítás javára
 • egyszerűen több pénzt tudsz csinálni annyi idő alatt, mint amennyit a „takarítás” nevű időrabló tevékenység elvisz
 • nagyobb bizalmat szavazol a többéves tapasztalattal és referenciával rendelkező tisztítás-technológia területén ismert cégnek, mint egy most alakult vállalkozásnak.

 

Mivel tudunk hozzájárulni, hogy visszaszorítsuk Neked a mindennapi tisztításokért felelős ráncokat?

 1. Piperetakarítás (amivel minden cm2 higiénikusan tiszta lesz)
 2. Felújítás- és festés utáni takarítás (festéket már csak a falon, vagy a festékes vödörben fogsz látni, koszt legfeljebb pedig a szomszédnál)
 3. Fertőtlenítő takarítás (nincs mese, itt a cél a baktériumok, a vírusok, és minden egyéb szennyeződés elpusztítása a felületekről)
 4. Rendszeres takarítás (minden esetben az általad elvárt igények alapján összeállított takarítás – rendszeres időközönként)
 5. Nagytakarítás (mindenki csak a tavasziról és az ősziről beszél, de Te is tudod, hogy igazából, akkor érdemes csinálni, amikor szükség van rá)
 6. Ablaktakarítás (a homályos és maszatos üvegfelületeket felváltják a csíkmentesen, ragyogóan tiszta ablakok)
 7. Tetőmosás (ezt minden esetben egy ingyenes állapotfelmérés előzi meg, erősen ajánlott napelem modulok felhelyezése előtt)
 8. Egyedi alkalmas takarítás (minden esetben igény szerint összeállított kérés alapján)

 

 

Töltsd ki az alábbi űrlapot, kérd az AJÁNDÉK helyszíni felmérésünket, és töltsd a takarításra szánt idődet olyannal, amit igazán, szívből szeretsz csinálni.

 

  Szakszerű ipari tisztítás a makulátlan végeredményért:

  Ne érd be alacsonyabb minőséggel, mint amit a céged nyújt az ügyfeleinek.
  Tudtad, hogy a higiénia az a néma igény, ami hidegen hagyja a vevőidet, de ha nem tudod biztosítani a higiénikus környezetet, akkor súlyos árat fizetsz érte?
  …mert a tiszta, rendezett miliő:

  • az az első benyomás, ami minden ügyfélnél csak egyszer adatik egy cég életében,
  • hozzátartozik a cégről kialakult képhez,
  • hozzájárul a munkatársakat elégedettségéhez, termelékenységéhez,
  • professzionalitást sugall,
  • kellemes, biztonságos érzést kelt az emberekben.

   

  Osztozunk Pintér Zoltán, a MATISZ Tisztítás-technológiai szakértő szavaiban, miszerint:
  „Egy jó tisztítási technológia nem sokat ér, ha nincs hozzá megfelelő tudás.”

   

  Éppen ezért vagyunk 1994 óta elhivatottak a folyamatos fejlődésben a tisztítás-technológia területén, az ügyfeleink első osztályú kiszolgálásában, a munkatársaink folyamatos képzésében, az eszközparkjaink rendszeres bővítésében.

  Kiknek és mikor javasoljuk a szolgáltatásainkat?

  - Olyan cégeknek, akik első osztályú szolgáltatást szeretnének kapni a pénzükért – legyen szó ipari ingatlan, iroda, ablak vagy akár apartman takarításról.

  - Vállalatoknak, akiknek szempont a költséghatékonyság, és a professzionális takarítógépek, -tisztítószerek megvásárlása, valamint egy saját takarítószemélyzet fenntartása helyett szeretnék kiszervezni a feladatokat egy tisztítás-technológia szakértő szolgáltatónak.

  - Vállalkozásoknak, akik nem akarnak kísérletezni az adott felületre és szennyeződésre legmegfelelőbb eszközökkel, vegyszerekkel, továbbá a tisztítási módszerekkel.

   

  A döntés innentől már a Te kezedben van.
  Töltsd ki az alábbi űrlapot, kérd az AJÁNDÉK helyszíni felmérésünket, és töltsd a takarításra szánt idődet olyannal, amit igazán, szívből szeretsz csinálni.