Napkollektor tisztítás

Egy napelem mindig hosszú távú befektetés, kivétel, ha nem megfelelően van tisztítva. Ez esetben ugyanis nem csak az élettartamuk tud csökkeni, hanem a teljesítményük is, ami évről-évre egyre nagyobb számokban mérhető…

Ne engedd, hogy súlyos százezreket vagy akár milliókat kelljen elégetned a szakképzetlen napelemtisztítás miatt. Gondoltad volna, hogy csupán a kosz mértékétől függően - ha nincsenek tisztán tartva a napelemek -, a pár %-tól, akár egészen évi több 10%-os is lehet ez a teljesítménycsökkenés (=pénzkidobás)?

Napelemtulajdonosként fontos tudni, hogy mivel nagyon érzékeny panelekről van szó, így könnyen sérülhet, ha helytelenül van tisztítva. Éppen ezért összeszedtük a szakszerű tisztítás 3 ismérvét, amit mi is nap, mint nap alkalmazunk minden egyes tisztítás alkalmával:

  1. Az adott napelem típusnak megfelelő speciális napelem tisztító kefével és napelem tisztító folyadékkal történik a modulok tisztítása.
  2. A végeredmény karcmentesen ragyogó tisztaság, így a napelem megtérülése a tisztítást követő időszakban számokban mérhető.
  3. Az elvégzett munka minőségére garanciát kapsz, legyen szó a ház tetején lévő modulok vagy céges, ipari napelem rendszerek kifinomult és alapos tisztításáról.

 

Innentől a választás már a Te kezedben van. Dönts okosan, és használd maximális teljesítménnyel a napelem modulokat, hogy évről-évre jelentős költségeket takaríthass meg.

Tölts ki az alábbi űrlapot, és kérd INGYENES helyszíni felmérésünket még ma: