Klímaszerelés, -beszerelés, -beszerzés

Ne hagyd, hogy kiszolgáltatottnak érezd magad a klímaszerelők tengerében. Ha elromlott, megszereljük, ha még nincs beszerezzük, ha már van, akkor pedig beszereljük klímádat – rövid határidővel.

Hidd el, neked is jár a kellemesen hűs hőmérséklet legfőképp a nyári, tikkasztó melegben, így joggal érzed, hogy a 2 hónap múlvára ajánlott időpont „kicsit” későn van már az idei szezonra.

Vannak helyzetek, amikor INSTANT megoldás kell, nincs mese. Egy tipikus példa erre, mikor elromlik a telefon. Vajon kihez fordulnál szívesebben: aki napokon, esetleg órákon belül megjavítja a készülékedet, vagy aki pár hét múlvára ad időpontot? Mindenki tudja, hogy lehetne élni mobil nélkül, de ki ne szeretné kényelmesebbé tenni a mindennapjait vele?
Ugyanez a helyzet a légkondicionálókkal.

Klímabeszerzés, és telepítés érdekel

Ideje véget vetni a hátadon és a mellkasodon patakokban végigfolyó izzadságnak, amilyen gyorsan lehet.

Elromlott, S.O.S. segítség kell

Lakossági és ipari napelem tisztítás szakszerűen, hogy maximalizálni tudd a napelem nyújtotta költségcsökkentést.

Klímatelepítés lépései egy klímaszerelő szemével:

 1. Az előre leegyeztetett időpontban kimegyünk, felmérjük a helyszínt, megbeszéljük, hogy milyen klímát szeretnél felszereltetni, és a ház mely pontjaira. Mindezt ingyenesen, költségek nélkül.
 2. Ha van ideálisabb javaslatunk, akár a felszereléshez, akár a készülék tekintetében (amennyiben még nem lett megvásárolva), akkor megosztjuk az észrevételeinket veled.
 3. Ezt követően adunk egy teljeskörű árajánlatot (igény szerint a klímabeszerzést is tartalmazva), időponttal együtt – természetesen rövid határidővel, és nem a végtelen hosszúnak tűnő 6-10 hetes várakozással.
 4. Az ajánlat elfogadását követően kimegyünk az előzetesen leegyeztetett időpontban, majd egy pár óra elteltével, a már kellemes hűs szobahőmérsékletben elmondjuk és megmutatjuk a klímáddal kapcsolatos fontos tudnivalókat.
 1. Ha pedig bármi kérdésed merülne fel, az elérhetőségeinken bármikor szívesen állunk rendelkezésedre.

 

Mennyiben kerül egy klíma beszerelése?

Mivel minden eset egyedi, ezért felajánlunk egy ingyenes helyszíni felmérést, ami után már pontos ajánlatot tudunk adni számodra.

A döntés innentől már a Te kezedben van.
Töltsd ki az alábbi űrlapot, kérd INGYENES helyszíni felmérésünket.

 

  Klímaszerelés:

  Végre, itt a fény, az alagút végén. Ígérd meg magadnak, hogy ma nem fekszel le aludni úgy, hogy nem kérsz ajánlatot légkondid megszerelésére.

  Ne fogadd el, hogy ha:

  • Hangos, elvégre is ez nem egy traktor.
  • Zörög, hacsak nem a dobozán rajta állt, hogy „Extra zörgés az intenzív élmény érdekében.”
  • Csöpög. Még a csapnál sem normális, ha nonstop csöpörög, hát még egy klímánál!
  • Nem adja azt a hűtést, amit megszoktál, hiszen egy jó klímának évek múltán is ugyanúgy tudni kell a 23 °C -ot, mint 18 °C-ot.
  • Nem tudod bekapcsolni. Egyáltalán nem biztos, hogy a képességeid változtak meg, vagy az elem merült le a távirányítóban, persze azért ezt előtte mindenképp ellenőrizd.
  • Fújja magából kifelé a meleg levegőt, hacsaknem olyan hűtő-fűtő klímád van, amit véletlenül valaki 30 °C-ra állította.
  • Valami fura szag (= büdös) terjeng a helységben, amikor megy a légkondi.

   

  Most, hogy már végig olvastad a lehetséges hiba okokat, itt az ideje ajánlatot kérni, mielőtt patakokban folyik a verejték mindenkiről, aki belép hozzád.